Möten &
Konferens

  • Konferens på Sveriges nyaste country club
  • Pool club med spektakulär sjöutsikt
  • Allt du behöver för ett effektivt möte

Låt oss kontakta dig för offert inom 24 timmar (vardagar) och en presentation av Hjortvikens många konferensmöjligheter.

Låt oss kontakta dig för gratis offert inom 24 timmar (vardagar) och en presentation av Hjortvikens många konferensmöjligheter.

Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.

Business at Hjortviken Country Club

I snart 120 år har Hjortviken (då Hindås Turisthotell) utgjort en mötesplats som kombinerar storslagen svensk natur med rekreation, kreativitet och äkthet. När nu Hjortviken Country Club realiseras är det en inslagen bana vi fortsätter följa, och som en del i ESS Group-familjen med systerdestinationer som Ystad Saltsjöbad och Ellery Beach House tror vi oss veta vad som krävs för att skapa rätt förutsättningar för ett bra möte.

Vill du uppleva Hjortviken Country Club med ditt team? Kontakta oss för rundvisning eller för att få mer information om Sveriges främsta mötesplats.

Möten på Hjortviken

Från första ögonkastet till det sista är det här en plats man förälskar sig i, och en plats där samtal, diskussioner och idéer frodas helt naturligt. Givetvis tack vare kreativa miljöer, moderna mötesrum och hög service men också tack vare slående omgivningar och en genuin country club-känsla. Här är maten en lika kittlande upplevelse som vistelsen i sig, där svenskt brasserie möter flörtig, spansk cuisine. På Hjortviken hittar du inspiration i lugnet och passion i hotellets puls.

Dagkonferens

Hjortviken är byggt med kreativa möten i åtanke. Här hinner ni med mycket på en dag och när agendan avhandlats väntar poolen, löparspåret och en uppsjö av aktiviteter på er.

Konferens med övernattning

För mycket att avhandla över en dag? Stanna över natten! Gör det i ett konferensrum med sjöutsikt eller med fötterna i poolen. Avsluta med en gruppaktivitet, middag och barhäng.

0
min från Landvetter Flygplats
0
min från Göteborg
0
min från Borås
0
tim från Malmö

Möteslokaler

För den mindre ledningsgruppen eller hela koncernen – här finns inga begränsningar eller barriärer. Här hittar du allt från mindre sammanträdesrum till stora föreläsningssalar för upp till 120 personer i en och samma lokal.

Small Rooms

Max antal: Upp till 15 personer

Medium Rooms

Antal: Upp till 70 personer

Large Rooms

Antal: Upp till 120 personer

The Hot Spot är en dold pärla dit inte alla hittar. Rummet är lite undangömt och skulle bäst beskrivas som en privat lounge där retrokänslan hämtats från ett 80-talsinspirerat New York. Det perfekta slutmålet efter en lång konferensdag och helt optimalt för event, firande och fest.

Kontakta oss

Fyll i formuläret nedan så kontaktar vi dig inom 24 timmar (vardagar) eller skicka ett mail till meetings@hjortviken.se.

Namn
Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.

Helen Hedlund
Business Opportunity Manager
+46 (0)72 08 310 05
helen.hedlund@essgroup.se