Hjortviken Cycle Raise

Ett cyklande insamlingsinitiativ för Insamlingsstiftelsen för Drottning Silvias barnsjukhus

Insamlingsstiftelsen för Drottning Silvias barnsjukhus

Samlar in pengar och gör olika samarbeten för att kunna tillföra saker, miljöer, upplevelser och aktiviteter som ger glädje och en ökad livskvalitet för barn, unga och deras familjer på Drottning Silvias barnsjukhus. Det som behövs när man drabbats av sjukdom utöver ordinarie vård och som inte kan finansieras med offentliga medel. 

Ett initiativ för
behövande barn
och unga

Hjortviken Country Club är en del av hotelldestinations-familjen ESS Group. Vi brinner för att skapa miljöer, upplevelser och innehåll där människor känner glädje och trivs. Men vi brinner också för att de som har det sämre ska få det lite bättre. Därför driver vi bredvid den dagliga verksamheten också ett flertal välgörenhetsprojekt och samarbeten tillsammans med olika stiftelser och välgörare.

Här på Hjortviken vill vi hjälpa Insamlingsstiftelsen för Drottning Silvias barnsjukhus att skapa ljusare förutsättningar för de sjuka barn som behöver tröst och hopp. Vi vill kunna bidra på det sätt vi kan: med upplevelser och aktiviteter som ger dessa barn glädje, skratt och värme. Eftersom Hjortviken Country Club brinner för aktiviteter och natur så är vår lösning att samla in pengar genom att cykla långt och med målet om att få dig att vilja bidra också. Det kan du göra via vår auktion på Tradera eller enkelt via swish. Stort som litet är varmt välkommet. Alla pengar går oavkortat till barnsjukhuset.

Hjortviken
Cycle Raise

Den här insamlingen startar nu i sommar men Hjortviken Country Club gör detta på mycket längre sikt. Det vi börjat med är att ha samlat 20 spännande (några är kända men alla är färgstarka) personer som vill och kan bidra ekonomiskt, och som gillar att cykla. Vi kallar allt för Hjortviken Cycle Raise och tanken är att cykla land och rike runt, bjuda på sig själva så fort det finns möjlighet och med målet om att skapa medvetenhet kring, och samtidigt samla in pengar för Insamlingsstiftelsen för Drottning Silvias barnsjukhus

Gänget som cyklar bidrar med 250 000 kr som oavkortat går till insamlingen. En grundplåt där vår förhoppning är att få fler företag och privatpersoner att vilja göra mer med oss. För vad händer om vi kan vara 200 personer nästa gång vårt ”lopp” går av stapeln? Du kanske inte alls gillar att cykla men gillar att bidra med det du kan, inga problem! Här nedanför kan du enkelt swisha summan du tycker passar.

Vill du hjälpa oss med ett bidrag?

Vårt mål är att hjälpa så många barn som möjligt till en bättre vardag. Du kan vara med på två olika sätt. Dels har vi en auktion på Tradera där du kan buda på Joel Lundqvists signerade hockeytröja, övernattning på Hjortviken, Jacy’z eller Hotel Pigalle, jeans från Nudie, glasögon från Oakley m.m. Om du hellre vill swisha en slant, liten som stor så gör du det enkelt med QR-koden här. Tack på förhand!

Scanna QR-koden här bredvid för att swisha en valfri summa eller swisha till nummer 900 84 00 (märk ditt bidrag med Hjortviken Cycle Raise). Alla pengar går direkt, oavkortat och utan mellanhänder till Insamlingsstiftelsen för Drottning Silvias barnsjukhus.

Auktionen på Tradera hittar du här och det finns riktigt många fina saker att buda hem. Hotellövernattningar, cyklar, signerade tröjor, motocross-glasögon från världsmästare, unika jeans, designerskor, hotellsvit och konferensresor.

The First Tour

Den första cykelresan genomförs i juni 2024 där teamet under fyra dygn kommer cykla och genomföra aktiviteter längs vägen för att samla in pengar för Drottning Silvias Barnsjukhus. Du följer allt på Hjortvikens Instagram konto.

Etapp 1
Hjortviken Country Club – Falkenberg Strandbad

Etapp 2
Falkenberg Strandbad – Maryhill Estate

Etapp 3
Maryhill Estate – MJ’S Hotel

Följ vårt lopp här!

Vill du veta mer om vem som är med i teamet, kolla in hur långsamt vi cyklar i uppförsbackarna och hur vi gör allt vi kan längs vägen för att få fler att bidra?

Allt och mer hittar du på vårt instagramkonto @hjortviken.
Hoppas vi ses där!

Hjortviken Country Club

Hjortviken Country Club är ESS Groups 13:e destinaton och öppnar i januari 2025, men det finns ingen tid att spilla. Den här resorten och country cluben är en plats vi förknippar med avkoppling, natur, sport, mat och nöje. Oavsett om du använder Hjortviken som utgångspunkt eller målgång för ditt äventyr är det hit du kommer för att hämta (och tappa) andan, känna puls och komma ner i varv. Kort sagt kommer du hit för att må bra och njuta av god mat, drinkar, pooler, cykling, löpning, musik och en innerligt härlig stämning.

Fysiska aktiviteter och sport utgör en stor del av Hjortvikens DNA. En promenad i skogen, en skridskotur på sjön, en cykelrunda eller ett försök i Hindås hoppbackar – du gör det som känns lockande för dig och vi står bredvid och berömmer alla sportsliga eskapader oavsett intensitetsnivå och omfattning.

Vill du också cykla för en god sak?

Vill du också cykla med oss och bidra lite extra? Anmäl ditt intresse så berättar vi gärna mer om Hjortviken Cycle Team och hur du kan vara med och samla in pengar med cykeln som hjälpmedel.