Veckans Lunch
This week in lunch cuisine; Delightful nibbles, magical mouthfuls & sophisticated scenery. Welcome to your daily lunch obsession.
Måndag
HJORTKÖTTBULLAR
serveras med potatispuré, gräddsås, lingon och pressgurka
Tisdag
POCHERAD KOLJA
serveras med potatis, citron, rödbeta, pepparrot och brynt smör
Onsdag
BOEUF BOURGUIGNON
serveras med potatispuré, champinjon, lök, rökt fläsk och morot
Torsdag
HAVETS WALLENBERGARE
serveras med potatispuré, rårörda lingon, ärtor och brynt smör
Fredag
BIFF RYDBERG
serveras med porterkokt lök, potatis, senapskräm, äggula, pepparrot samt sky
Veckans RÄTTER
FISK OCH SKALDJURSGRYTA
serveras med dagens fångst, aioli samt grillat levainbröd
HJORTKÖTTBULLAR
serveras med potatispuré, pressgurka, lingon samt gräddsås
SALTBAKAD ROTSELLERI
serveras med grillad endive, krassesallad, gruyère, mandel och brynt smör
175 SEK
Inkluderat i lunchen:
En sallad att dela på vid bordet, bröd och smör, stilla eller bubblande vatten samt kaffe och kaka
Rätterna i våra menyer kan innehålla allergener. Vänligen hör med oss om avvikande kost så vi kan ta hand om er på bästa sätt.

















