Veckans Lunch

This week in lunch cuisine; Delightful nibbles, magical mouthfuls & sophisticated scenery. Welcome to your daily lunch obsession.

Veckans Lunch – v.47

Serveras mån-fre i Club Room kl. 11.30-14.00.
Garantera din plats – Boka bord

Måndag

HJORTKÖTTBULLAR
serveras med potatispuré, gräddsås, lingon och pressgurka

Tisdag

POCHERAD KOLJA
serveras med potatis, citron, rödbeta, pepparrot och brynt smör

Onsdag

BOEUF BOURGUIGNON
serveras med potatispuré, champinjon, lök, rökt fläsk och morot

Torsdag

HAVETS WALLENBERGARE
serveras med potatispuré, rårörda lingon, ärtor och brynt smör

Fredag

BIFF RYDBERG
serveras med porterkokt lök, potatis, senapskräm, äggula, pepparrot samt sky

Veckans RÄTTER

FISK OCH SKALDJURSGRYTA
serveras med dagens fångst, aioli samt grillat levainbröd

HJORTKÖTTBULLAR
serveras med potatispuré, pressgurka, lingon samt gräddsås

SALTBAKAD ROTSELLERI
serveras med grillad endive, krassesallad, gruyère, mandel och brynt smör

175 SEK

Inkluderat i lunchen:
En sallad att dela på vid bordet, bröd och smör, stilla eller bubblande vatten samt kaffe och kaka

Rätterna i våra menyer kan innehålla allergener. Vänligen hör med oss om avvikande kost så vi kan ta hand om er på bästa sätt.