Vi frågar - och lyssnar! Våra gäster är inte bara välkomna och uppskattade, ni är också våra bästa kritiker, vare sig det är ris eller ros. Ni hjälper oss att ständigt utvecklas i vår strävan att vara en av de allra bästa konferens- och mötesplatserna. Tack!.

 

HÄR KAN NI LÄSA VÅRA RECENSIONER PÅ GOOGLE 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

VÅRA KUNDER SÄGER OM OSS: 

” Trevligt bemötande, fantastisk anläggning, härliga konferensrum och rum + supergod mat. Miljön är helt otroligt vacker!”

Lena Fransson, Kirurgklininken SU/Östra

 

 

“Väl organiserat med lokaler, service, mat och en prisbild som håller mycket god klass. Inga problem med förändringar av upplägget. Närheten till flygplatsen, samt den erbjudna servicen med transfer till och från flygplatsen är mycket bra. Vi återkommer gärna!”

Anders Andersson, Oticon Medical

 

“Det var andra gången vi var hos er och under mina över 20 år som konferensbokare hos oss har det bara skett någon enstaka gång att vi bokat samma konferensanläggning för våra sälj- och marknadskonferenser. Det tyder på ett overall mycket gott betyg. Om jag med 3 ord skulle motivera Hjortviken; naturläget, närheten till Landvetter flygplats och personalen!”

Cathrin Lindström, GPBM Nordic   

 

“Bemötandet, service, personal, miljö, mat – ingenting var omöjligt! Vi återkommer gärna och jag har redan varmt rekommenderat Hjortviken till kollegorna inom myndigheten!”

Krista Sani Laine, Arbetsförmedlingen

 

“Återigen toppkvalitet på både lokaler, mat och service. Ni är otroliga!! Tack så mycket!”  

Hannah Börefelt, ASTAR    

 

 

 

“Vi var mycket nöjda efter vår vistelse hos er. Ni förtjänar en 10! Jag rekommenderar er gärna. Ni visade flexibilitet och servicekänsla med stor lyhördhet och vänlighet. Vi ser fram emot att snart komma till er igen!”

Lena Selerud, Skatteverket    

 

 

“Jag är jättenöjd från början till slut. Allt så perfekt! Uppskattade särskilt konferensrummet, där ni gjorde fint och röjde i våra pauser. Det är så trevligt när det känns fräscht hela dagen. God frukost och god mat och dryck för övrigt. Tusen tack!”

Gabriella Banehag, FKG   

 

“Vi är väldigt nöjda med vår vistelse på Hjortviken, och det är hög sannolikhet att jag ska rekommendera er till en kollega, en 10:a. Hjortviken ligger bra, god mat, bra rum och fina konferenslokaler. Att vi dessutom fick hjälp med att hitta ett datum med lägre pris var väldigt serviceinriktat.”

Susanne OhlsénBorås Stad   

 

“Allt fungerade bra, bra luftig lokal med utsikt, bra och stora övernattningsrum, allt var tydligt uppmärkt – även maten. Trivsam miljö. Måste också ge en stor eloge till er i bokningen som alltid varit snabba med att svara på våra mailfrågor. Tack! Min känsla är att allt var förberett utan att vi märkte att ni var där. Allt var bara löst. Även inne i konferenslokalen var det en osynlig städning under lunchtid. Trevligt. Det märktes att ni hade koll på allt. Ja vår vistelse var utmärkt! Tack så mycket till er alla.”                

Mari Johansson, Länsstyrelsen

 

“Mycket servicevänlig och proffsig personal överlag. Bra engagemang från serveringspersonal och ett speciellt tack till Er sommelier som på ett mycket trevligt sätt presenterade mat, men framförallt dryck.” Christer Jensmar, Thermia Sverige

 

 

“Väl fungerande konferens, mycket god service och som pricken över i; mycket god mat!”

Annika Svensson, VIKINGGENETICS   

 

 

 

“Trevligt bemötande hela vägen ända från bokning tills vi väl var på plats. Bra mat och trevliga rum!”

Ginny Arabäck, SP Sveriges Tekniska Forskningsinstitut

 

 

“Ni är proffs och bryr er hela vägen. Det känns och märks.”

Annika Alström, Global Health Partner      

 

 

“Idag kan alla konkurrera med chokladbit på rummet, morronrockar osv men den avgörande skillnaden är ett genuint intresse och service från de människor som arbetar. Det är inte de mest kunniga man kommer ihåg i livet utan de med mest passion för det de gör. Jag fick snabb och trevlig service innan, maten var fantastisk och vår servitör/hovmästare var extremt kunnig på vin (hade jobbat på vingård). Läget var jättefint och otroligt bra service. Tack för det!”

Carina Falk, Sveriges Byggindustrier  

 

 

“För att stället ligger vackert på ett ”lagom” avstånd både från Göteborg och flygplatsen. För att det är charmigt och trivsamt. Inte stort. Inte litet. För att medarbetarna alltid är vänliga och tillmötesgående och att våra beställningar alltid blir så som vi har kommit överens om. Det är vi som tackar!”

Marianne Dester, Mediel

 

“Vi på vårt företag var väldigt nöjda med vår 3-dagars konferens på Hjortviken, allt var till stort belåtenhet. Maten var toppen, personalen trevlig och tillmötesgående och eventbolaget som vi hade tog hand om oss så väl under en av eftermiddagarna. Vi tackar för trevliga dagar på Hjortviken!”

Emilie Plantin, Ravema

 

 

“Sällan vällagad mat kombineras med rikliga portioner, bra möteslokal/rum och trivsamt. Få har denna helhet.”

Torsten Svärd, SACO-föreningen på Lantmäteriet

 

 

“Vi får alltid ett bra bemötande. God service och väldigt hjälpsam personal. Anläggningen ligger väldigt mysigt nära till skog och har en fin utsikt över sjön. Fantastisk frukostbuffé och salladsbord vid lunch. Väldigt bra lokaler och utrymmen att vistas i.”

Malin Brandt, Brandskyddsföreningen Väst

 

 

“Allt var organiserat och fungerade perfekt. Vi kunde fokusera på det vi var där för och inget annat.”

Tobias Aderum, Autoliv