"Hjortviken Konferens AB är ett konferenshotell som erbjuder den bästa mötesplatsen för företag och organisationer inom Skandinavien."

MÖTEN & KONFERENSER
Hjortviken Konferens är ett familjeägt företag med ett klart och tydligt fokus i verksamheten – att skapa förutsättningarna för den perfekta konferensen. Därför är vår verksamhet riktad till mötes- och konferensgäster i första hand.

EN MILJÖ FÖR ARBETSGLÄDJE
En konferens är ju i regel förknippad med en arbetsinsats och vi vet att arbetet blir så mycket lättare om förutsättningarna är rätt, när miljön är stimulerade och när allting finns och fungerar, helt enkelt att det flyter problemfritt. Det är därför vi har förstklassiga konferensutrymmen med all utrustning som kan behövas. Det är därför vi har bemanning dygnet runt.

OMTANKE OCH OMSORG
Precis som att det praktiska ska fungera för en lyckad konferens så är känslan av omsorg och omtanke väsentligt. Att känna sig välkommen. Att känna trygghet i att det finns engagerad personal som är proffs på konferenser. Att kunna äta gott och umgås under trevliga former och kanske göra någon gemensam aktivitet.

Som gäst hos oss kommer du märka att omsorg och omtanke är en viktig del i Hjortvikens atmosfär – en del av vår själ.

 

“Vi skall vara en av Sveriges bästa konferens- och mötesplatser där personligt engagemang, strategiskt läge och kvalitet skapar framgång.”