matsalen

LUNCH & TAKE AWAY

 

Lunchbuffé och take-away

Denna vecka serverar vi dagens lunch 
i matsalen på säkert avstånd, eller ute under
bar himmel.

 

Vecka 47

Måndag 22/11

Oxbringa med potatis pure och senap

Panerad Torskfilé med dansk remouladsås

Tisdag 23/11

Havets wallenbergare med skirat smör och ärtor

Gratinerad blomkålslåda med bacon

Onsdag 24/11

Fläskschnitzel med rödvinssås och kapris

Halstrad gös med örtkräm och betor

Torsdag 25/11

Ugnsbakad sejfilé med vitvinssås

Bakad kotlettrygg med bearnaisesås och rostad potatis

Fredag 26/11

Ugnsbakad flankstek med kryddsmör och rödvinssås

Hjortvikens fisk och skaldjursgryta med vitvinssås

 

Vecka 48

Mån 29/11

Rimmad oxbringa med pepparrotssås och kokt potatis

Panerad torsk med citron och örtkräm

Tis. 30/11

Ugnsbakad lax med apelsin och kanel serveras med en kallslagen hollandaise

Helstekt kotlett med ädelostsås

Ons 1/12

Stekt strömming med lingonsylt och potatispuré

Mustig nötgryta med rotfrukter och glögg

Tors 2/12

Kålpudding med lingonsylt och gräddsås

Pocherad torsk med ägg och persiljesås

Fre 3/12

Helstekt karré med brysselkål, äpple, rödkål och en rödvinssås smaksatt med stjärnanis

Hjortvikens fisk och skaldjursgryta med saffransmaksatt vitvinssås

 

 

 

Priser:

Vuxen 195:-

Pensionär 175:-

 

Take away:

Vuxen 125:-

Pensionär 110:-

 

Kaffe och salladsbord ingår.

                             Måndag - Fredag 11:30 - 13:30                                  

 

För att kunna följa de restriktioner som råder, tar vi endast emot sällskap som är förbokade. Boka på 0301-22300 

 

Varmt välkommen!

reception@hjortviken.se 

0301 - 223 00

 lunchbuffe

NYHETSBREV


You are now subscribed