konferenslokal

team-work

HJORTVIKEN KONFERENS - EN NATURLIG MÖTESPLATS

Boka din nästa konferens nära Göteborg i naturskön och sjönära omgivning. Hos oss spelar det ingen roll om ni är 2 eller 100 deltagare, om ni har små eller stora önskemål - vi finns här för er dygnet runt. Hjortviken hanterar alla era arrangemang och detaljer och ni fokuserar på ert möte. Vi vågar påstå att vi är riktigt bra på att hålla i trådarna. Vi har gjort det i över 30 år nu.

Här finns 10 välutrustade konferenslokaler och mötesrum och 13 mindre grupprum.  Över hela hotellet finns dessutom gott om avskilda sällskapsutrymmen med bekväma sittgrupper. Har ni deltagare som kommer med flyg hämtar och lämnar vi på Landvetter flygplats med vår transferbuss.

Oavsett om ni befinner er i vår vackra matsal, eller i ert mötesrum har ni en strålande sjöutsikt. På Hjortviken ser ni alltid bra ut helt enkelt!

Boka din konferens direkt online, be om offert eller slå oss en signal 

Konferensbokningen har pga nuvarande situation med COVID-19 begränsad bemanning. Du kan alltid maila eller lämna ett meddelande på vår telefonsvarare så återkommer vi.

 
kontor

konferens

VÅRA MÖTESRUM

Vi har 10 välutrustade konferenslokaler med sjöutsikt. Den största tar upp till 100 personer. Utöver detta finns 13 grupprum, för vardera 8 personer. Alla våra konferensrum är utrustade med färdiga och moderna lösningar för era presentationer.  Har ni speciella önskemål gällande tekninsk utrustning ser vi självklart till att lösa det! Våra gäster har tillgång till vårt fria wifi på hela hotellet. Vi har utrustat alla våra konferenslokaler som ett komboxrum - allt för att möta våra gästers önskemål om utrustning och teknisk säkerhet. I utrustningen ingår en komboxdator med de allra flesta program som krävs för att enkelt kunna visa en presentation eller film, lyssna på musik och surfa. Allt styrs med en lättanvänd panel.  Frukt, godis och isvatten står alltid framdukat i våra konferenslokaler och fylls på kontinuerligt. Vi erbjuder full konferensservice dygnet runt där vårt mål är att ni skall kunna koncentrera er helhjärtat på det som är syftet med er vistelse på Hjortviken. Vi erbjuder nu även hybridmöten! Vi har högtalare som hörs ut till hela lokalen och webbcam där de andra personerna på andra skärmen kan se dig. Vi rekommenderar att ha ett hybridmöte med inte fler än 10p. Vi håller även på att renovera våra konferenslokaler som vi började i våren 2020.    Ditt möte är vårt fokus – service och omtanke är vår själ.  

  • Konferens
transfer

running

erbjudande

ERBJUDANDEN

Här hittar ni våra aktuella erbjudanden. Kanske är det något vi vill fira eller bara något vi vill pusha för, som gynnar er.   Helpension  - 25 % Förmiddagskaffe Lunch Eftermiddagskaffe Tvårättersmiddag Övernattning med logi och frukost Lokal med projektor   Dagkonferens – 25% Förmiddagskaffe Lunch Eftermiddagskaffe Lokal med projektor   Gäller helgfria måndagar hela året 2022. Samt helgfria vardagar v.7, v.15, v.16, v.26, v.27 & v.44.  ( Endast nya bokningar)      HJORTVIKEN EXEC FÖR BOLAGETS BÄSTA Företag som investerar i kvalificerat styrelse- och ledningsgruppsarbete är framtidens vinnare. För att citera Charles Darwin; “It is not the strongest or the most intelligent who will survive but those who can best manage change.” HJORTVIKEN + STRATEGI = EXEC Att lägga era styrelsemöten på Hjortviken är ett klokt strategiskt beslut. Ni får arbeta i lugn och ro och kan lägga fullt fokus på bolagets bästa. Inget företag är det andra likt. Antalet deltagare, mötesagenda och mötesfrekvensen varierar. Därför skräddarsyr vi ett upplägg anpassat just för er. På plats har ni som bokat Exec alltid direktnummer till en personlig kontakt som stöttar med kontorsservice, ombokning av biljetter, hjälp att skicka blommor till någon… Oavsett vad - ni ringer, vi springer! Låter detta intressant och vill du veta mer? Maila oss på konferens@hjortviken.se så kan vi tillsammans diskutera strategiskt mötestänk!   DELTAGARHANTERING I samarbete med Svenska Möten erbjuder vi för större grupper ett smidigt registreringssystem där ni följer deltagarna genom hela arrangemanget. Ni får unik webbsida för ert möte med egen logotyp och profilering. Här kan ni sköta deltagarhantering såsom elektronisk inbjudan, anmälningar, särskilda önskemål, programöversikt, påminnelser, utskrift av namnskyltar mm.     Är du redo att boka upp dina möten redan nu, kontakta oss för offert eller mer information; tel: 0301-223 00 mail: konferens@hjortviken.se

  • Konferens
  • Erbjudanden

matsalen, tulpaner och folk

NYHETSBREV


You are now subscribed