konferenslokal

team-work

HJORTVIKEN KONFERENS - EN NATURLIG MÖTESPLATS

Boka din nästa konferens nära Göteborg i naturskön och sjönära omgivning. Hos oss spelar det ingen roll om ni är 2 eller 100 deltagare, om ni har små eller stora önskemål - vi finns här för er dygnet runt. Hjortviken hanterar alla era arrangemang och detaljer och ni fokuserar på ert möte. Vi vågar påstå att vi är riktigt bra på att hålla i trådarna. Vi har gjort det i snart 30 år nu.

Här finns 10 välutrustade konferenslokaler och mötesrum och 13 mindre grupprum.  Över hela hotellet finns dessutom gott om avskilda sällskapsutrymmen med bekväma sittgrupper. Har ni deltagare som kommer med flyg hämtar och lämnar vi på Landvetter flygplats med vår transferbuss.

Oavsett om ni befinner er i vår vackra matsal, eller i ert mötesrum har ni en strålande sjöutsikt. På Hjortviken ser ni alltid bra ut helt enkelt!

Boka din konferens direkt online, be om offert eller slå oss en signal 

Konferensbokningen har pga nuvarande situation med COVID-19 begränsad bemanning. Du kan alltid maila eller lämna ett meddelande på vår telefonsvarare så återkommer vi.

 
kontor
konferenslokal

KONFERENSERBJUDANDE

Heldagsmöte från 495 kr/person eller med middag och övernattning i dubbelrum från 1850 kr/person!   I heldagspaketet ingår för- och eftermiddagsfika, en vällagad lunch med sallad och tillbehör och en lokal möblerad enligt önskemål.   Lägg till övernattning och ni får dessutom en välkomponerad tvårätters middag, övernattning i dubbelrum samt en smakfull frukost för bästa start på dagen.   Hjortviken erbjuder fler möjligheter, ni väljer - vi levererar! Kontakta oss så ser vi till att tillsammans komma fram till något riktigt bra!   Priserna är ex moms och gäller för nya möten valda dagar under perioden  1 oktober 2020 till 15 januari 2021 och i mån av tillgång.   För bokning maila konferens@hjortviken.se eller ring oss på 0301- 22300 Gäller endast nya bokningar      

  • Konferens
  • Erbjudanden

Konferensrum

VÅRA MÖTESRUM

Vi har 10 välutrustade konferenslokaler med sjöutsikt. Den största tar upp till 100 personer. Utöver detta finns 13 grupprum, för vardera 8 personer. Alla våra konferensrum är utrustade med färdiga och moderna lösningar för era presentationer.  Har ni speciella önskemål gällande tekninsk utrustning ser vi självklart till att lösa det! Våra gäster har tillgång till vårt fria wifi på hela hotellet. Vi har utrustat alla våra konferenslokaler som ett komboxrum - allt för att möta våra gästers önskemål om utrustning och teknisk säkerhet. I utrustningen ingår en komboxdator med de allra flesta program som krävs för att enkelt kunna visa en presentation eller film, lyssna på musik och surfa. Allt styrs med en lättanvänd panel.    Frukt, godis och isvatten står alltid framdukat i våra konferenslokaler och fylls på kontinuerligt. Vi erbjuder full konferensservice dygnet runt där vårt mål är att ni skall kunna koncentrera er helhjärtat på det som är syftet med er vistelse på Hjortviken.   Ditt möte är vårt fokus – service och omtanke är vår själ.  

  • Konferens
transfer
miljö

HJORTVIKEN OCH MILJÖN

”There is no planet B” ett tänkvärt och bevingat uttryck. Det är något vi bär med oss och arbetar med varje dag i vår vardag på Hjortviken. Vi gör vad vi kan för att bidra till ett sundare klimat på vår planet. Ett naturligt steg i detta är naturligtvis att vi är svanenmärkta. Utöver detta strävar vårt kök ständigt efter att arbeta med lokala och säsongsanpassade produkter och minska vårt matsvinn. Hjortviken är anslutna till Karma, där vår lunch kan bli er middag för halva priset. Hos oss kan du också ladda din elbil smidigt utanför hotellet. Sedan några år tillbaka flödar också bergvärme i våra ledningar. Vår miljögrupp ser till att vi håller oss i framkant när det gäller att på bästa sätt värna om vår miljö och ha fungerande rutiner för detta. Läs gärna mer om vårt tänk i vår miljöpolicy 

  • Konferens

running

cyklar

ERBJUDANDEN

Här hittar ni våra aktuella erbjudanden. Kanske är det något vi vill fira eller bara något vi vill pusha för, som gynnar er.   MAGNIFIK MÅNDAG Boka din konferens med start måndag för att ta del av våra magnifika måndagspriser! Kicka igång veckan med ett effektivt möte vid sjön och ladda inför kommande vecka. Vår relax med gym, bastu och utomhusvarmbad ingår såklart för er!   Endagskonferens med förmiddagsfika, lunch, eftermiddagsfika, lokal och relax 595 kr ex moms (ord. pris 822 kr). Tvådagars konferens med förmiddagsfika, lunch och eftermiddagsfika båda dagar samt trerättersmiddag och övernattning i dubbelrum, lokal och relax 2390 kr ex moms (ord. pris 3119 kr).    KONTAKTA OSS för att boka er magnifika måndag!    HJORTVIKEN EXEC FÖR BOLAGETS BÄSTA Företag som investerar i kvalificerat styrelse- och ledningsgruppsarbete är framtidens vinnare. För att citera Charles Darwin; “It is not the strongest or the most intelligent who will survive but those who can best manage change.” HJORTVIKEN + STRATEGI = EXEC Att lägga era styrelsemöten på Hjortviken är ett klokt strategiskt beslut. Ni får arbeta i lugn och ro och kan lägga fullt fokus på bolagets bästa. Inget företag är det andra likt. Antalet deltagare, mötesagenda och mötesfrekvensen varierar. Därför skräddarsyr vi ett upplägg anpassat just för er. På plats har ni som bokat Exec alltid direktnummer till en personlig kontakt som stöttar med kontorsservice, ombokning av biljetter, hjälp att skicka blommor till någon… Oavsett vad - ni ringer, vi springer! Låter detta intressant och vill du veta mer? Maila oss på konferens@hjortviken.se så kan vi tillsammans diskutera strategiskt mötestänk!   DELTAGARHANTERING I samarbete med Svenska Möten erbjuder vi för större grupper ett smidigt registreringssystem där ni följer deltagarna genom hela arrangemanget. Ni får unik webbsida för ert möte med egen logotyp och profilering. Här kan ni sköta deltagarhantering såsom elektronisk inbjudan, anmälningar, särskilda önskemål, programöversikt, påminnelser, utskrift av namnskyltar mm.     Är du redo att boka upp dina möten redan nu, kontakta oss för offert eller mer information; tel: 0301-223 00 mail: konferens@hjortviken.se

  • Konferens
  • Erbjudanden

matsalen, tulpaner och folk

NYHETSBREV


You are now subscribed