matsalen

lobbyn

Terrassen med utsikt över Västra Nedsjön

HOTELLET DÄR DET ÄR GOTT ATT VARA


Här sover du skönt i något av våra 90 rum med totalt 117 bäddar. Alla våra hotellrum är utrustade med allt du kan tänkas behöva under din vistelse hos oss och naturligtvis har vi fri wifi på hela hotellet. Vår reception är bemannad dygnet runt och alltid redo att hjälpa till med stort som smått.

Närheten till naturen med sjö och skog inbjuder till promenader, en löptur, ett dopp i sjön eller en tur på skidor - allt efter säsong. Vill man hellre hålla sig på hotellet kan vår relaxavdeling med bastu, gym och utomhusvarmbad vara väl värt ett besök. 

Våra privatgäster uppskattar det vackra läget och många affärsgäster ser det som en fördel med vår närhet till Landvetter flygplats.

Välkommen till Hjortviken!

 

bastu

RELAX OCH GYM

Välkommen till vår relaxavdelning! Här finner ni en skön och lugnade atmosfär med utsikt över trädgården. Beställ ner ett glas till relaxen, där brasan sprakar och njut i våra fåtöljer. Boka gärna vårt varmbad utomhus - vi garanterar badtemperaturer året om! Eller varför inte sitta en stund i vår rymliga bastu med stora fönster mot sjön. Här landar många efter en joggingtur för att slappna av och bara njuta. Bredvid relaxavdelningen finner ni vårt fina gym med sjöutsikt. Ta med träningskläderna och stressa ner efter dagen.   Priser för privatgäster Varmbad med tillgång till bastu och gym Upp till 2h - 200 kr/p Varmbadet tar upp till 8 gäster. För att boka maila reception@hjortviken.se Eller ring på 0301 - 223 00    Gym med tillgång till bastu  Upp till 1,5h 100kr/p För att boka maila reception@hjortviken.se Eller ring på 0301 - 223 00        

  • privatgäst
  • hotellet
  • aktivitet

elbil

rummen

frukost

Edblad smycken

NYHETSBREV


You are now subscribed