Vi har 10 välutrustade konferenslokaler med sjöutsikt. Den största tar upp till 100 personer. Utöver detta finns 13 grupprum, för vardera 8 personer. Alla våra konferensrum är utrustade med färdiga och moderna lösningar för era presentationer.  Har ni speciella önskemål gällande tekninsk utrustning ser vi självklart till att lösa det! Våra gäster har tillgång till vårt fria wifi på hela hotellet.

Vi har utrustat alla våra konferenslokaler som ett komboxrum - allt för att möta våra gästers önskemål om utrustning och teknisk säkerhet. I utrustningen ingår en komboxdator med de allra flesta program som krävs för att enkelt kunna visa en presentation eller film, lyssna på musik och surfa. Allt styrs med en lättanvänd panel. 

Frukt, godis och isvatten står alltid framdukat i våra konferenslokaler och fylls på kontinuerligt.

Vi erbjuder full konferensservice dygnet runt där vårt mål är att ni skall kunna koncentrera er helhjärtat på det som är syftet med er vistelse på Hjortviken.

Vi erbjuder nu även hybridmöten! Vi har högtalare som hörs ut till hela lokalen och webbcam där de andra personerna på andra skärmen kan se dig. Vi rekommenderar att ha ett hybridmöte med inte fler än 10p.

Vi håller även på att renovera våra konferenslokaler som vi började i våren 2020. 

 

Ditt möte är vårt fokus – service och omtanke är vår själ.