middag

MIDDAGSMENY

Till middag kan ni antingen välja en trerätters meny bestående av förrätt, varmrätt och som avslutning en liten populär dessertbuffé, alternativt en tvårätters meny med förrätt och varmrätt. Vatten/lättöl och kaffe ingår.

Önskar ni en specialkomponerad gourmet- eller festmåltid, tar vår köksmästare gärna fram ett menyförslag exklusivt för er.

Vi har dessutom alltid ett vegetariskt samt light alternativ. Dessa kan du beställa när du väl är på plats, helst före kl 15.00 samma dag. Likaså om du önskar någon annan form av anpassad kost; bara låt oss veta så gör vi vårt allra bästa för att tillgodose dina önskemål!

Till middagen finns också ett färdigt vin- eller dryckesförslag från vår sommelier, men du är självklart välkommen att botanisera i vår vinlista för att hitta egna favoriter!

Må 14/10

 

 

Förrätt: Gräddig kräftsoppa med dill-och cheddarmuffins

Vin: Villa Maria, Riesling

Varmrätt: Dragon glaserad kalvrygg med örttomat, ostronskivling och chilibearnaise

Vin: Morgan Bay

Vegetarisk förrätt: Örtbuljong med linser

Vegetarisk varmrätt: Quorn-och böngryta med ris

 

Ti

15/10

 

 Förrätt: Kallrökt Vedumskinka i skivor med präst-och blomkålsquiche, pepparot-och äppledressing

Vin:  Geil, Pinot noir

Varmrätt: Halstrad rödingfilé med brynt kantarell och grön sparris, vitvinsås

Vin: Fernand Engel

Vegetarisk förrätt :Grönsaksburgare med lime

Vegetarisk varmrätt : Gratinerad rotfrukter med tofu

 

On

16/10

 

 

Förrätt: Klassisk räkcocktail med Rhode Island

Vin: Geil, Riesling

Varmrätt: Rosastekt hjortinnanlår med rostad broccoli, geneversås och rönnbärsgelé

Vin: Colombia Crest H3

Vegetarisk förrätt: Gurksallad med endive

Vegetarisk varmrätt: Pankopanerad rotselleri med sötpotatis

 

To

17/10

 

Förrätt: Gratinerad champinjontoast med källarrökt bacon och picklad rödlök

Vin: Borgogno

Varmrätt: Ugnstekt torskrygg med rostad morot och mustig rödvinsås

Vin: Borgogno     vit: Lander Jenkins chardonnay

Vegetarisk förrätt: Bakad tomat med parmesan

Vegetarisk varmrätt: Auberginegratäng med bönor

 

À la carte menyn hittar ni HÄR 

NYHETSBREV


You are now subscribed