middag

MIDDAGSMENY

Till middag kan ni antingen välja en trerätters meny bestående av förrätt, varmrätt och som avslutning en liten populär dessertbuffé, alternativt en tvårätters meny med förrätt och varmrätt. Vatten/lättöl och kaffe ingår.

Önskar ni en specialkomponerad gourmet- eller festmåltid, tar vår köksmästare gärna fram ett menyförslag exklusivt för er.

Vi har dessutom alltid ett vegetariskt samt light alternativ. Dessa kan du beställa när du väl är på plats, helst före kl 15.00 samma dag. Likaså om du önskar någon annan form av anpassad kost; bara låt oss veta så gör vi vårt allra bästa för att tillgodose dina önskemål!

Till middagen finns också ett färdigt vin- eller dryckesförslag från vår sommelier, men du är självklart välkommen att botanisera i vår vinlista för att hitta egna favoriter!

Må  20/1

 

 

Förrätt: Laxsashimi med rostad sesam, krispig svartkål och wasabiyoghurt

Vin: Jacob Jung, riesling

Varmrätt: Knaperstekt pärlhönsbröst med rostad king oystersvamp, gräddig salviasås

Vin: Morgan Bay

Vegetarisk förrätt:: Rostad paprika med parmesan

Vegetarisk varmrätt: Gratinerad tofu med ostronskivling

 

Ti

21/1

 

 Förrätt: Bresaola i skivor med oliv-och tomatbruschetta, rosmarinolja och kryddsallad

Vin: Aristocratico

Varmrätt: Rotfruktsfylld rödtungaroulad med svartrot, ingefära-och chilivitvinsås

Vin: Villa Maria, sauvignon blanc

Vegetarisk förrätt : Tomatsoppa med örter

Vegetarisk varmrätt : Linser med spenat och nudlar

 

On

22/1

 

 

Förrätt: Varmrökt röding på kavring med dill- och räktopping

Vin: Fernand  Engel, pinot gris

Varmrätt: Svensk hängmörad ryggbiff med rostade rotfrukter, rosépepparfärskost och mustig rödvinsås

Vin: Domain de la Begude

Vegetarisk förrätt: Svampbruschetta med örtsallad

Vegetarisk varmrätt: Stekt rotselleri med zucchini

 

To

23/1

 

Förrätt: Kallrökt gårdsskinka i skivor med valnötter, bakat fikon och olivolja

Vin: Borgogno

Varmrätt: Örtöverbakad hälleflundrafilé med grön ärtpuré och sparris, körvelsås

Vin: Lander Jenkins, chardonnay

Vegetarisk förrätt: Quornfilé tomat

Vegetarisk varmrätt: Grönsaksspett aioli

 

 

Med reservation för ändring

À la carte menyn hittar ni HÄR 

NYHETSBREV


You are now subscribed