middag

MIDDAGSMENY

Till middag kan ni antingen välja en trerätters meny bestående av förrätt, varmrätt och som avslutning en liten populär dessertbuffé, alternativt en tvårätters meny med förrätt och varmrätt. Vatten/lättöl och kaffe ingår.

Önskar ni en specialkomponerad gourmet- eller festmåltid, tar vår köksmästare gärna fram ett menyförslag exklusivt för er.

Vi har dessutom alltid ett vegetariskt samt light alternativ. Dessa kan du beställa när du väl är på plats, helst före kl 15.00 samma dag. Likaså om du önskar någon annan form av anpassad kost; bara låt oss veta så gör vi vårt allra bästa för att tillgodose dina önskemål!

Till middagen finns också ett färdigt vin- eller dryckesförslag från vår sommelier, men du är självklart välkommen att botanisera i vår vinlista för att hitta egna favoriter!

 

9/3

Förrätt: Ingefära-och chilimarinerade skaldjur med limefrukt, brödkrutong och kryddsallad

Vin: Geil, riesling

Varmrätt: Rosastekt oxfilé med chévre, päronklyftor och calvadosgräddsås

Vin: Lander Jenkins cabernet sauvignon

Vegetarisk förrätt:: Grillad aubergin med timjanolja

Vegetarisk varmrätt: Grönsaksburgare med tofu och sparris

 

Ti

 

10/3

 Förrätt: Rostbiffsröra med soltorkad tomat, cornichons och spenat

Vin: Borgogno

Varmrätt: Ugnspocherad bergtungaroulad fylld med lax och räkor, grön sparris och vitvinsås

Vin: Villa Maria, sauvignon blanc

Vegetarisk förrätt : Avokadopuck med linser

Vegetarisk varmrätt : Sesamfröstekt zucchini med tomatsås

 

On

 

 

11/3

Förrätt: Rökt rödingfilé med pepparrotsolja och rostad mandel, rågbrödschips

Vin: Villa Marie, riesling

Varmrätt: Hängmörad ryggbiff med rostad svamp och rödvinsås

Vin: Morgan Bay

Vegetarisk förrätt: Grönsakssoppa med timjan

Vegetarisk varmrätt: Purjolökslåda med quorn

 

To

 

12/3

Förrätt: Jordärtskockssoppa med hummeraioli och sötpotatischips

Vin:  vitt:  Huber, grüner vetliner   rött Borgogno

Varmrätt: Smörstekt Torskrygg med shiitakisvamp och mustig rödvinsås

Vin: vitt: Lander Jenkins chardonnay,   rött: Borgogno

Vegetarisk förrätt: Vitlöksfrästa champinjoner med persilja

Vegetarisk varmrätt: Kikärtgryta med linser

 

Med reservation för ändring

À la carte menyn hittar ni HÄR 

NYHETSBREV


You are now subscribed