matsal

Terrassen med utsikt över Västra Nedsjön

relax

trapphus
    Loading...

SKÖNA MÖTEN VID SJÖKANTEN

 

I Hindås strax utanför Göteborg ligger Hjortviken Konferens, på en höjd med en sagolik utsikt över Västra Nedsjön. Med Landvetter flygplats endast en 15 minuters bilresa bort har vi möjlighet att hämta och lämna inflygande mötesdeltagare med vår transferbuss. På Hjortviken är ni borta men ändå nära, som vi brukar säga.

Hjortviken är ett familjeägt hotell i andra generationen och drivs idag av Suzanne och Erika. I snart 30 år nu har vi fokuserat på möten & konferenser. Det gör oss erfarnare än de flesta och kunnigare än många. Vi huserar allt från matnyttiga möten och goda samtal till kreativa kick offer och internationella konferenser - och vi njuter av varje sekund!

Ditt möte är vårt fokus - service och omtanke är vår själ. 

 

Instagram

Brasan är nu tänd i relaxen, här kan man njuta av denna fina sjöutsikten🍂
.
.
#hjortviken #sjöutsikt #konferens #internationellt #relax #brasa #avkoppling  #foretag #naturIdag serverar vi underbara räksmörgåsar i vår matsal☀️
.
.
#räkor #kräftsäsong #middag #konferens #hjortviken #hindås #sjöutsiktVilken trevlig måndag vi startar med! Solen skiner fint in i vårt konferensrum Udden☀️
.
.
#konferens #företag #sjöutsikt #hindås  #måndagVissa mornar känns det extra bra att veta att våra gäster går torrskodda till frukosten ☺️
.
.
 #alltunderetttak #hjortviken #konferens #hindås #därmänniskormötsEn vägg full av historia om Hindås och Hjortviken. Någon som vet en historisk händelse som har hänt här?😊 .
.
#historia #hindås #hjortvikenkonferens #naturMed regnet som faller ner utanför är vårt bibliotek ännu mysigare. Tänk er sitta här efter konferensen och koppla av med en varm dryck.
.
.
#bibliotek #konferens #socialt #hindås #böcker #hotell #västragötaland #sjoutsiktUnder Juni månad fick vi äran att välkomna ett stort internationellt event till Hjortviken. När Volvo Trucks presenterade sina nya motorer gästades vi, förutom av tre stora lastbilar och ett glatt team från Volvo, av reportrar från världens alla hörn. Stort tack till A+A Communication och Hansen för att ni valde Hjortviken och Hindås för detta spännande event. Vi ser med spänning fram mot nästa prestigefyllda lansering från våra västsvenska företag, och hoppas få förtroende att hälsa välkomna till oss igen.
.
.
https://www.facebook.com/aplusacommunication/ .
.
.
#hjortvikenkonferens #hindås #event #lansering #lauch #meeting #volvo #volvotrucks #hansen #a+acommunication #journalist #internationelltNu avslutar vi veckan med en härlig middag för våra konferensgäster.
Vi önskar er alla en trevlig helg! .
.
#hjortvikenkonferens #företag #konferenser #resturang

Hitta hit!

Klicka här så får du korrekt vägbeskrivning.

NYHETSBREV


You are now subscribed