matsal

relax

trapphus

cyklar
    Loading...

SKÖNA MÖTEN VID SJÖKANTEN

I Hindås strax utanför Göteborg ligger Hjortviken Konferens, på en höjd med en sagolik utsikt över Västra Nedsjön. Med Landvetter flygplats endast en 15 minuters bilresa bort har vi möjlighet att hämta och lämna inflygande mötesdeltagare med vår transferbuss. På Hjortviken är ni borta men ändå nära, som vi brukar säga.

Hjortviken är ett familjeägt hotell i andra generationen och drivs idag av Suzanne och Erika. I snart 30 år nu har vi fokuserat på möten & konferenser. Det gör oss erfarnare än de flesta och kunnigare än många. Vi huserar allt från matnyttiga möten och goda samtal till kreativa kick offer och internationella konferenser - och vi njuter av varje sekund!

Ditt möte är vårt fokus - service och omtanke är vår själ. 

 

Instagram

En liten sneakpeak på vad våra konferensgäster mumsat i sig ikväll. Våra kockar är 👌🏽. Trevlig onsdag!
.
.
#hindås #hjortvikenkonferens #hjortviken #hotellwithaviewVarmt välkomna till oss på påsklovet. Lunch med utsikt över sjön och äggjakt utlovas till alla barn. 💐🐣Våra nyrenoverade rum har blivit så fina. Här sover våra konferensgäster gott 💫.
.
.
#hjortvikenkonferens #hindåsIdag är vi på mässan #mötesplatsvästkusten 🌷MAGNIFIK MÅNDAG💫

Nytt erbjudande hos oss!
Kicka igång veckan med ett effektivt möte vid sjön och ladda inför kommande vecka. Vår relax med gym, bastu och utomhusvarmbad ingår såklart för er! Endagskonferens med förmiddagsfika, lunch, eftermiddagsfika, lokal och relax 595 kr ex moms (ord. pris 822 kr). Tvådagars konferens med förmiddagsfika, lunch och eftermiddagsfika båda dagar samt trerättersmiddag och övernattning i dubbelrum, lokal och relax 2390 kr ex moms (ord. pris 3119 kr). Varmt välkommna att besöka vår nya hemsida, eller slå oss en signal så bokar vi in en härlig konferens för er 🥂Varmt välkomna att fira in påsklovet hos oss på Hjortviken 🐣💐.
.
.
.
#påsklovpåhjortviken #hjortviken #hindåsVälkomna till vår nya webb! 🥳Fika with a view 👌🏼
.
.
#swedishfika #view #lake #hindås #konferenshotell #konferens #hjortvikenkonferens

Hitta hit!

Klicka här så får du korrekt vägbeskrivning.

NYHETSBREV


You are now subscribed