matsal

Terrassen med utsikt över Västra Nedsjön

relax

trapphus
    Loading...

SKÖNA MÖTEN VID SJÖKANTEN

I Hindås strax utanför Göteborg ligger Hjortviken Konferens, på en höjd med en sagolik utsikt över Västra Nedsjön. Med Landvetter flygplats endast en 15 minuters bilresa bort har vi möjlighet att hämta och lämna inflygande mötesdeltagare med vår transferbuss. På Hjortviken är ni borta men ändå nära, som vi brukar säga.

Hjortviken är ett familjeägt hotell i andra generationen och drivs idag av Suzanne och Erika. I snart 30 år nu har vi fokuserat på möten & konferenser. Det gör oss erfarnare än de flesta och kunnigare än många. Vi huserar allt från matnyttiga möten och goda samtal till kreativa kick offer och internationella konferenser - och vi njuter av varje sekund!

Ditt möte är vårt fokus - service och omtanke är vår själ. 

 

Instagram

Äntligen har vi fått våra nya utemöbler, hur fina?☀️.
.
#konferens #hjortviken #utemöbler #sommarBörja sommaren med en konferens på Hjortviken! Denna utsikt kan man väl inte tacka nej till när man ska konferera? ☀️Vill du jobba ihop med oss? Kontakta mats@hjortviken.se för mer info.
.
.
.
#ledigajobb #jobba #jobb #kök #kallskänk #kallskänka #diskpersonal #kock #restaurang #konferenshotell #extrajobb #extrajobba #hindås #jobbsökVälkomna ut på vår stora och härliga terrass med utsikt över sjön 💎
.
.
.
#sjö #lake #hindås #konferens #konferenshotell #fika #sommar #sol #mötenEtt av våra fina grupprum Granen 🌲 Självklart med sjöutsikt!.
.
#hjortviken #konferens #grupprumMåndag, härliga måndag! Vi är så glada över en ny vecka här på Hjortviken med våra härliga konferensgäster! ☘️Denna utsikt kan man inte få för mycket av 🙌🏻
I ”Måsen”, grupprummet för 7 personer, får man enkelt ro för givande möten.
.
.
#möten #mat #teamwork #konferens #konferenshotell #hindås #västranedsjön #utsikt #jobb #nature #sjö

Hitta hit!

Klicka här så får du korrekt vägbeskrivning.

NYHETSBREV


You are now subscribed