matsal

Terrassen med utsikt över Västra Nedsjön

relax

trapphus
    Loading...

SKÖNA MÖTEN VID SJÖKANTEN

 

I Hindås strax utanför Göteborg ligger Hjortviken Konferens, på en höjd med en sagolik utsikt över Västra Nedsjön. Med Landvetter flygplats endast en 15 minuters bilresa bort har vi möjlighet att hämta och lämna inflygande mötesdeltagare med vår transferbuss. På Hjortviken är ni borta men ändå nära, som vi brukar säga.

Hjortviken är ett familjeägt hotell i andra generationen och drivs idag av Suzanne och Erika. I snart 30 år nu har vi fokuserat på möten & konferenser. Det gör oss erfarnare än de flesta och kunnigare än många. Vi huserar allt från matnyttiga möten och goda samtal till kreativa kick offer och internationella konferenser - och vi njuter av varje sekund!

Ditt möte är vårt fokus - service och omtanke är vår själ. 

 

Instagram

Nu börjar kräftsäsongen närma sig! Självklart kan just DU få ha kräftskiva här med dina härliga kollegor. Se bara så fint vi dukade upp för en konferens i veckan. Havskräftor i massor, pajer av alla olika smaker och mycket mer. Tror ni dom blev mätta? 🦞#hjortvikenkonferens #kraftskiva #konferensNu öppnar vi dörrarna efter semestern och önskar alla varmt välkomna! #hjortvikenkonferens #konferens #hindås #sjöutsiktHjortviken önskar er alla en fantastisk sommar och unnar vår personal välförtjänt semester efter en intensiv vår med massor av konferenser! 
Hoppas att vi ses igen i Augusti☀️
.
.
Bokningen är öppen hela sommaren mellan 9.00-16.00.
Ni når oss lättast på mail: konferens@hjortviken.se
Så återkommer vi så fort vi kan.Vackra blommor och vår bästa Malvina förbereder fika till våra konferensgäster 💐☀️. .
#fikawithaview #hjortviken #konferens #hindås #sommarGlad midsommar från oss på Hjortviken 🇸🇪OBS!
Vill bara uppmärksamma alla våra kunder att pga nattens åskväder fungerar ej våra telefoner just nu. Kontakta oss gärna på mail: reception@hjortviken.se eller konferens@hjortviken.se eller skriv på våra social medier så svarar vi så fort som möjligt 🌩
.
.
#åskväder #hjortviken #konferensÄntligen har vi fått våra nya utemöbler, hur fina?☀️.
.
#konferens #hjortviken #utemöbler #sommar

Hitta hit!

Klicka här så får du korrekt vägbeskrivning.

NYHETSBREV


You are now subscribed